Amadeus vässar tjänster för resebranschen med privatmoln från VMware

Datum: 08 May 2017

 

VMware meddelar idag att Amadeus IT Group, en ledande teknikleverantör inom resebranschen, har implementerat ett privat företagsmoln baserat på VMware Integrated OpenStack för att stödja företagets digitala transformationsinitiativ. Lösningen ger Amadeus snabbast möjliga åtkomst till VMware vSphere-arbetslaster i ett API-drivet OpenStack-moln.


– Amadeus Cloud Services ger oss möjlighet att vara innovativa och att ta ett helhetsansvar för vår verksamhet. Stabilitet är en viktig aspekt i detta och produkter som VMware Intergrated OpenStack och NSX hjälper oss att uppnå den nivå av stabilitet som våra kunder förväntar sig, säger Wolfgang Krips, senior vice president, Global Operations, Amadeus.
Amadeus, med huvudkontor i Madrid, är en teknikinnovatör med lösningar och tjänster som kopplar ihop hela resebranschens ekosystem – från operatörer och återförsäljare till köpare och resenärer – vid resans alla skeden. Varje dag hanterar Amadeus system cirka 4 miljarder transaktioner och molnimplementeringen görs för att ge dess kunder snabbare åtkomst till IT-resurser och tjänster, end-to-end-automatisering för Continuous Integration och Continuous Delivery (CI/CD), stöd för nästa generations molnautentiska applikationer och hög tillgänglighet för applikationer och tjänster.

 

Hela pressmeddelandet går att läsa här (engelska).

 

 

För mer information kontakta:
Text100 Stockholm
vmware@text100.se

Om VMware
VMware, global marknadsledare inom molninfrastruktur och företagsmobilitet, hjälper kunder att påskynda sin digitala transformation. VMwares Cross-Cloud Architecture, tillsammans med lösningar för datacentret, mobilitet och säkerhet, gör att företag kan utnyttja en mjukvarudefinierad affärs- och IT-modell. VMware har över 500 000 kunder och 75 000 partners och hade under 2016 en omsättning på 7,09 miljarder USD. Företaget har huvudkontor i Silicon Valley. Mer information finns på www.vmware.com