VMware och Google utökar samarbete kring Chromebooks

Datum: 23 May 2017

VMware utökar nu sitt samarbete med Google, för att förbättra applikationsåtkomsten inom VMware Workspace ONE på Googles Chromebooks. VMware Workspace ONE är en mobil plattform som säkert integrerar applikationsleveransen och hanteringen av enheter och identiteter, så att användare får tillgång till alla nödvändiga tjänster oavsett vilken enhet de använder.

– VMware har arbetat tillsammans med Google sedan 2015 för att leverera säkra Android-enheter och applikationer, senast i form av arbetet med avancerad support för Android Enterprise. Vårt nya utökade samarbete för Google Chromebook är ytterligare ett steg för att erbjuda kunder ökad flexibilitet på alla typer av enheter, säger Per Gustafsson, Sverigechef på VMware.

Hela pressmeddelandet går att läsa här (engelska).

För mer information kontakta:
Text100 Stockholm
vmware@text100.se

Om VMware
VMware, global marknadsledare inom molninfrastruktur och företagsmobilitet, hjälper kunder att påskynda sin digitala transformation. VMwares Cross-Cloud Architecture, tillsammans med lösningar för datacentret, mobilitet och säkerhet, gör att företag kan utnyttja en mjukvarudefinierad affärs- och IT-modell. VMware har över 500 000 kunder och 75 000 partners och hade under 2016 en omsättning på 7,09 miljarder USD. Företaget har huvudkontor i Silicon Valley. Mer information finns på www.vmware.com